top of page

Retreats

Sommeryoga på Circles of Sound Ecofarm 

“Slow living og magiske opplevelser” fra 1. juli til 7. juli

420544634_3762468110655489_4046552903480911846_n.jpg
Start ferien din med en uke i naturen og det enkle livet.
En yogaferie utenom det vanlige.

Her kan du koble av med deilige aktiviteter i vakre omgivelser? Du vil treffe hyggelige folk og få anledning til å lande i deg selv, finne ro, balanse og kontakt med det som er viktig og riktig for deg. 

 

Arrangører er Karine Finne (Yoga Livet) og Grethe Midgaard Torrissen (Circles of Sound), begge med lang erfaring fra yogaundervisning og lydbad. Ole Bernt Frøshaug (forfatter, fotograf, filmskaper) og Frans Hamer (musiker og musikkterapeut) er også kjent for sine kokkeferdigheter. Se nærmere beskrivelse av arrangørene helt nederst.

 

Ta med deg en venn eller partner, eller kom alene. Her blir det fin flyt, lett stemning og magiske opplevelser. Det blir:  

 • Daglig yoga, meditasjon og avspenning

 • Fjellturer, bading, sauna, musikk og kunst 

 • Gongbad og musikalske opplevelser

 • Hyggelige kvelder, deilig økologisk mat og «slow living» 

 • Ved behov kan en bestille behandlinger som massasje, øreakupunktur med fotsoneterapi, coaching, lydhealing og energiarbeid hos Grethe, Karine eller Frans. 

 • Tid til å jobbe med egne prosesser; store og små valg, bearbeide og rense ut, gi plass  for det nye, få kontakt med den indre stemmen, fornyet energi og inspirasjon.

 

Daglig rytme (kan variere noe):

08:15 Morgenbad 

09:00-10:00 Morgenyoga

10:00 Frokost

11:30: 13:30 Felles aktiviteter (se under)

13:30-14:30 Lunsj

15:00- 16:30 Egentid, bading, kano, sykkeltur etc 

16:00-18:00 Yoga 

18:30 -19:30 Middag

20:00: Kveldsprogram (overraskelser med film, bokbad, musikk og dans ol)

 

Mer om yoga undervisningen:

Hver dag møtes vi i den vakre 50 m2 yurten på Circles of Sound Ecofarm (Norges største yurt). Yurten ligger omkranset av natur og har store vindusflater som åpnes om været er fint. Vi myker opp kroppen, styrker den, finner indre ro, fokus, balanse og avspenning. En fin miks av fysiske øvelser, pust, meditasjon, avspenning, lyd og musikk som passer både for nybegynnere og erfarne. Øvelsene er enkle, men virkningsfulle, vi transformerer og renser systemene våre, styrker kroppen og får mer tilstedeværelse og energi. En rød tråd, eller tema for uken er å:  «være i flyt» og komme i kontakt med og forsterke ditt genuine og ekte uttrykk. 

 

Grethe  og Karine leder yoga klassene. De har begge lang erfaring som yogalærere og kombinerer yoga og lydbad med gong, syngeboller og andre meditative instrumenter. Yoga-klassene passer både for nybegynnere og erfarne, kvinner og menn. Vi tilpasser undervisningen til  gruppens behov. De har erfaring og utdanning fra flere yogatradisjoner og velger ut øvelser og program som passer for denne sommeruken.  

 

I løpet av uken vil det bli en rekke felles aktiviteter du kan delta på.

 

 Fellesaktiviteter:

 • Fjelltur i Vikerfjell

 • Gåtur til Midttjern

 • Flyte-sauna med oljer

 • Kistefos kunst, skulptur og industrimuseum (vært beskrevet i New York Times)

 • Introduksjon i økologisk hagebruk og matdyrking

 • Film “Øyeblikket synger”

 • Bokbad “Den store løvejakten” med forfatteren

 • Musikkaften - delta gjerne og prøv ut ulike enkle instrumenter 

 • For de som har lyst til å gjøre praktiske oppgaver på gården er det også åpent for det

 

Om gården, mat og overnatting:

Circles of Sound Ecofarm er et småbruk og kurssenter som bygger på prinsippene for økologisk landbruk og permakultur. Gården har Norges største yurt (mongolsk telt) som er vinterisolert, store vindusflater og en vakker “dome” i taket hvor lys kommer inn. Våningshuset er fra 1848. Gården er vakker og koselig med enkel standard, utsikt til Vikerfjell og kort gåtur gjennom skogen til Storelva med bade og kanomuligheter. Overnatting i hyggelige rom i  våningshuset og gjesterom på låven, i mikrohus eller glampingtelt med tregulv og senger. Det er også mulig å sove i eget telt eller bobil dersom en ønsker et billigst mulig overnattingsalternativ. Gården serverer deilig og sunn mat med så langt som mulig økologiske ingredienser. Det er mulig å leve vegetarisk for dem som vil, men det serveres også måltider med kjøtt/fisk. For mer info og bilder fra gården se kort film om gården (rundt 4-5 minutter) https://youtu.be/k9kK5LYrfCk, eller se flere bilder av gården på facebooksiden til gården: https://www.facebook.com/profile.php?id=100090076246607

NB! Facebooksiden til gården ble dessverre hacket for et år siden og måtte legges ned. Det eksisterer derfor to sider for gården, og viktig å bruke denne linken for å komme til siden som er aktiv nå. 

 

Adresse: Vestre Ådal 51, Hønefoss

 

Priser, påmelding og retningslinjer for avbestilling: 

Totalpris er for hele uken 1-7. juli er kr. 8.800,-.

Prisen inkluderer yogaundervisning og felles aktiviteter, full kost alle dager (tre måltider) og billigste overnattingsmulighet (eget telt eller bobil). Egen billett til Kistefos museum for de som drar dit og en egenandel på 250,- for de som vil delta på flyte sauna kommer i tillegg.  

 

Ekstrakostnader alternative boalternativer:

kr 200,- pr natt, per person på rom, mikrohus eller glamcamp telt med to senger (totalt kr 1.200,-)

kr 400,- pr natt, per person på rom, mikrohus eller glamcamp telt med enkeltseng (totalt kr 2.400,-)

 

Det er begrenset plass så det lønner seg å være tidlig ute med ønsker og påmelding. 

 

Påmelding skjer på e-post til projectcirclesofsound@gmail.com, evt. på sms til 90 55 60 51 (Grethe Midgaard Torrissen). Dersom du bruker SMS må du oppgi egen e-postadresse.

 

Du vil få bekreftet om det er plass på e-post og tilsendt en faktura med påmeldingsavgift på kr 2.200,-  Resten av beløpet må betales innen 1. juni. 

 

Ved avbestilling: 
Dersom du likevel ikke kan reise, vær oppmerksom på at påmeldingsavgiften ikke blir refundert.

Om du kansellerer etter 15. juni eller senere, håper vi på forståelse for at du ikke får tilbakebetalt noe av beløpet. Ved sykdom vil du kunne få dekket deler eller hele beløpet av din egen reiseforsikring. Du må selv sørge for å ha nødvendige forsikringer i orden. 

 

Vi ønsker å tilby god kvalitet til rimelig pris, slik at det er mulig for de fleste som ønsker å være med. Dette gjør at vi også blir sårbare når det kommer til den økonomiske biten.

 

Individuelle behandlinger:

Under oppholdet kan man få individuelle behandlinger som massasje, øreakupunktur med fotsoneterapi,    coaching, lydhealing og energiarbeid hos Grethe, Karine eller Frans. Dette vil i hovedsak skje i egentiden mellom kl. 15:00 -16:30, og avtales på stedet. For individuelle behandlinger vil det bli tatt en pris på kr. 1350,- per 90 minutter som betales med vipps på stedet.

 

Mer info og pakkeliste kommer senere når sommeren nærmer seg.

 

Vi gleder oss til å treffe både gamle og nye bekjentskaper og til en herlig uke! 

Varm hilsen fra Grethe, Frans, Karine og Ole Bernt

Om arrangørene:

Karine Finne er blant annet yogalærer, gongmester og coach, og har drevet yogastudio i flere år. Hun har behandlet og støttet folk i deres indre og ytre helbredelsesprosesser store deler av livet. Som coach gir hun sesjoner i regresjon, transformasjon, mindfulness, «detanglement» og indre vekst, og  er spesielt opptatt av oppvåkningen av vår indre feminin kraft og i å balansere de maskuline og feminine kvalitetene i oss selv. Engasjementet i åndelig utvikling har ført henne til å bruke lyd, lys og frekvens i sitt faglige arbeid.

Karine har mange års erfaring innen yoga, meditasjon og energiarbeid. Hun er sertifisert Yin Yoga instruktør og YinYang Yoga instruktør fra The YinYang Yoga Academy og Gong Master utdannet av Mehtab Benton og Don Conreaux. Fra YogaWorks med Jeanne Heilman har hun tatt «The Philosophy and Subtle Body Teacher Training 100 hour». I tillegg er hun sertifisert Leadership by Heart Master Coach, lydhealing utdannet av Githa Ben David, utdannet helhetsterapeut ved Norsk Høgskole for Helhetsterapi og er Pleiadian Lightworker.

 

Karine har tidligere studert ved UiO – Kjemi og Miljøvitenskap, har lang internasjonal forretningserfaring - inkludert engasjement i Kenya med et pilotprosjekt hvor fokuset er «empowerment of rural women, renewable energy and forest cover design». Hun er også stifter av og partner i Waterstone Norway AS, med datterselskap i Kenya. I tillegg er hun aktiv deltaker i miljøstiftelsen Neptune Network.

 

Grethe Midgaard Torrissen er yogalærer og yogaterapeut innen klassisk yoga (hatha yoga), kundaliniyoga og terapeutisk yoga. Grethe har vært yogalærer i 12 år, og har drevet sitt eget yogastudio, Yoga & Sound i Oslo. Nå har hun faste klasser på Circles of Sound Ecofarm og er gjeste- og workshoplærer på andre yogainstitutter. Hun har sin utdanning i klassisk yoga fra Yogaprosess med Peo og Parvatti (3,5 år), Kundaliniyoga fra Yoga Mangalam med Emma Öberg og Guru Dharam og terapeutisk yoga med Maja Thune. Hun har også mange års utdanning som coach, livsveileder, massasje, energiarbeid og tantrisk livsvisdom fra Shalini Lind ved Bjørk kurssenter. Hun har hele sitt voksne liv vært nysgjerrig på indre opplevelser og fysisk og mental transformasjon gjennom yoga, meditasjon, energiarbeid og tantrisk livsvisdom.

Grethe er også musiker, sanger og gongspiller, samt eier og driver av kurssenteret Circles of Sound Ecofarm. I sitt musikalske arbeid lar hun interessen meditasjon, natur og hennes bakgrunn i det samiske komme til uttrykk i musikalske landskap.  

Grethe har for øvrig utdannelse innen økologisk landbruk og permakutur, er siviløkonom og har master i samfunnsøkonomi. Hun har vært forsker ved senter for internasjonal klima- og energipolitikk (Cicero) og jobbet i Klima- og miljødepartementet i en årrekke med nasjonal og internasjonal klima- og miljøpolitikk. Nå vier hun sitt liv til å være fulltids artist, yogalærer, kursholder og økologisk småbruker.    

​​

Ole Bernt Frøshaug har arbeidet som fotoreporter, dokumentarfilmskaper, foredragsholder, forfatter og bistandsarbeider. Nylig ga han ut boka Den store løvejakten. Filmene han har regissert og produsert handler om kulturbrytninger, religion, økologi og vår muntlige kulturarv. De er vist på NRK, TV2, BBC og andre internasjonale tv-kanaler, flere er belønnet med priser.

Her er noen av titlene:

“Når øyeblikket synger” – om det musiske i mennesket med Afrika som speil.

“Yeshua – Lost in Translation” - En roadmovie fra Israel med mystikeren Lars Muhl, på jakt etter Jesus opprinnelige budskap.

“Kunnskapens Karavane”.

“1-1-1” – om miljø og forbrukskultur på avveier.


Frans Hamer er multiinstrumentalist og musikkterapeut fra Nederland. Han driver sammen med Grethe Circles of Sound Ecofarm og musikk duoen Circles of Sound. I en årrekke arbeidet han i helsevesenet i Nederland med musikk for alle faser i livet, fra barn til livets utgang. På en imponerende måte kan han veksle mellom instrumenter som fløyte, gitar, harpe, hangdrum, didgeridoo og piano, og har en egen evne til å treffe livsnerven og det meditative med musikken som han komponerer og spiller. Frans har også lang erfaring fra tantrisk livsvisdom og praksis fra ulike tantriske tradisjoner, og fra sound medicine, energiarbeid og massasje. Han er utdannet yogalærer, men praktiserer ikke lenger som lærer. Frans er kjent for sine kokkeferdigheter, og liker å skape lett og hyggelig og inkluderende stemning rundt seg.

 • alt.text.label.Facebook
 • alt.text.label.Instagram
bottom of page